|
Przejmowanie lotnictwa NOD i GDI na stałe |
| Autor |
Wiadomość |
doktorek
poziom żółty

Nick on-line: H1N1ESPV
Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 104 Nr Użytkownika: 807
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 00:09 Przejmowanie lotnictwa NOD i GDI na stałe
|
|
|
Może nie napiszę nic nowego ale znalazłem sposób na zawłaszczenie lotnictwa j.w.
należy przy pomocy mm przejąć lotnisko z samolotami i kazać wylądować na lotnisku scrin. Otrzymujemy w pełni funkcjonalny komplet 4 samolotów za free i jeszcze 1000 za sprzedż lotniska. Samoloty można przezbrajać i tylko nie ma możliwości upgradowania chyba że coś było wcześniej zrobione. |
|
|
|
 |
|Teraz-Polska|
red rank Bez klanu z wyboru!

Ulubiona mapa: podam po turnieju:P
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 1041 Skąd: Warszawa Nr Użytkownika: 329
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 11:55
|
|
|
| Nic nowego najlepiej MasterMind'em przejmuje sie pelne lotnisko Firehawków, które leca po GDI techa do ktorego zazwyczaj nie maja daleko ^^ poniewaz po przejeciu zawsze sa załadowne |
_________________ Po co grac na kompie jak ma sie taka zabawke w domu :P film http://www.youtube.com/watch?v=KRCSVwWUhdM
 |
| Ostatnio zmieniony przez |Teraz-Polska| Sro Gru 02, 2009 23:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TestingScrin
red rank Znany tez jako F4+4L

Klan: w fazie projektów
Nick on-line: TestingScrin
Ulubiona mapa: Redzone Rampage
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 824 Skąd: Waffa-Mokotów Nr Użytkownika: 462
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:55
|
|
|
| dlatego jak jedzie APC+eng/Mastermind to pierwsze co się robi to podrywa lotnictwo w powietrze |
_________________ No i proste
Stronka informacyjna o turnieju 2v2 w cnc3
http://turniej2vs2cnc3.prv.pl |
|
|
|
 |
wojti-pl
red rank

Klan: =ConcussioN=
Nick on-line: wojti-pl , wojti...
Ulubiona mapa: ;)))
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 13 Sty 2008 Posty: 633 Skąd: wrocek Nr Użytkownika: 521
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 17:06
|
|
|
he he a ja sadziłem ze jak jedzie apc + komandos to robimy wielką wyprzedaż ;P
ps. takie małe wtrącenie nie zgodne z tematem ;) |
|
 |
|
|