|
Fuzja cnc z rpgc? |
| Autor |
Wiadomość |
lost_in_spice
red rank n00b hunter

Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 346 Skąd: Księstwo Cieszyńskie Nr Użytkownika: 24
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 14:53 Fuzja cnc z rpgc?
|
|
|
Ahoj
Dawno mnie tu nie było. Jednak kiedyś trochę byłem związanym z serwisem. Dostałem ostatnio niepokojące maila od Admina, informujące mnie, że strona kuleje. Z tego co widze, to zaczynają męczyć opłaty. Nie wiem jak jest teraz z frekwencją, ale nie chce mi się grzebać w statach.
Z mojej strony, pomyślałem sobie, że może w takim wypadu zrobienie fuzji jakoś uzdrowi serwis. Ja aktualnie pomagam rozkręcić nasze lokalne forum rpgowców. Może w razie potrzeby zamknięcia powyższego serwisu, przenieść by userów do nas, tj. rpg.cieszyn.pl
Chociaż szkoda leyoutu.
Ot co taka chwila nagłej iluminacji. Nie wiem jak inaczej mógłym pomóc. W cnc już nie siedzę lata. Natłok rzeczywistości nie daje mi czasu na zaglądanie tutaj. A portal to wspomnienia i szkoda by było, żeby padł.
Zdravo |
_________________ W zeszłym roku PKB Stanów Zjednoczonych osiągnął ponad 13,84 bln dol., podczas gdy strefy euro prawie 8,85 bln euro. Euroland pobił więc USA o blisko 40 mld dol.
 |
|
|
|
 |
doktorek
poziom żółty

Nick on-line: H1N1ESPV
Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 104 Nr Użytkownika: 807
|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 11:24
|
|
|
| Albo dogadać się z reactorem, bo tam też chyba nie najlepiej jest ale może się mylę. |
|
|
|
 |
sarum

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 18:15
|
|
|
Oni żyją swoim życiem.....
Kiedyś były już podchody.... |
|
 |
lost_in_spice
red rank n00b hunter

Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 346 Skąd: Księstwo Cieszyńskie Nr Użytkownika: 24
|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 21:44
|
|
|
No to nic. A ile serwer kosztuje? Ja będę dotował w takim razie, jak się dorobię jakiś zielonych.
Planujecie znów jakiś zlot?
Może na Eurocon w Cieszynie? :P |
_________________ W zeszłym roku PKB Stanów Zjednoczonych osiągnął ponad 13,84 bln dol., podczas gdy strefy euro prawie 8,85 bln euro. Euroland pobił więc USA o blisko 40 mld dol.
 |
|
|
|
 |
|
|