PortalPortal  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
Reklama

Poprzedni temat «» Następny temat
Trendy w rozwoju gier
Autor Wiadomość
doktorek 
poziom żółty

Nick on-line: H1N1ESPV
Nr Użytkownika: 807
Wysłany: Pią Cze 18, 2010 11:35   Trendy w rozwoju gier

Odnosząc się do dyskusji na temat jakości gier i polityce firm w tym EA załączam link do artykułu, który wydaje się dosyć obiektywnie i całościowo potraktować temat trendów w rozwoju gier (także opisuje powody dla których wprowadzono różne wkurzające nas zmiany).
link do artykułu

FatMan
szara strefa

Nr Użytkownika: 979
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 10:02   

Przeczytałem ten artykuł z większą uwagą dotyczącą gier na PC oraz samej technologii. No cóż, my biedni mamy zrobić? Możemy oczywiście nie kupować gier i niech wydawcy i producenci się udławią. Jednak nigdy to nie nastąpi. Co do piractwa to jednak mają rację, ale nie podobają mi się wszystkie zabezpieczenia. Zwłaszcza te drakońskie. Same płatne dodatki uważam za lekką przesadę. Nasze rodzime uboższe jest społeczeństwo z kilkoma wyjątkam nie da rady przyjąć tego na klatę. Zgadzam się w całości z tym artykułem. Praktycznie gracze napędzają ten rynek inwestując w nowe technologie bo gry są coraz bardziej wymagające sprzętowo. Żałuję jednak, że wydawcy kompletnie olewają single player lub dają lekką namiastkę. Np: ten nieszczęsny C&C4. Nowsze rozwiązania są dla młodszych graczy, gdy mi np pasowała grafika z RA1. Mi tylko chodzi o fabułę oraz sam poziom misji. No oczywiście, że chodzi o kasiorę i to bardzo bardzo dużą. Świat gier jest teraz bardzo potężną gałęzią gospodarki. Może nie u nas, ale jest.

Odpowiedz do tematu