|
redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych |
| Autor |
Wiadomość |
KomandirAdamir
poziom żółty

Nick on-line: KomandirAdamir
Wiek: 23 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 142 Skąd: WLKP Nr Użytkownika: 883
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 19:48 redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych
|
|
|
| Tak jak w temacie w ra3 jest fajna mapka 2 vs 2 na której chciałbym pograc z kims i szukam 3 chetnych zeby sie umuwic na jakies gierki . Mapa ta to poprostu redzone z kw czy tw tylko ze na zasadach ra3 . Jacyś chętni? |
_________________ Odwiedzasz Portal? ZALOGUJ SIĘ !!!!! |
|
|
|
 |
SirRED
szara strefa

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 00:25 Re: redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych
|
|
|
| KomandirAdamir napisał/a: | | Tak jak w temacie w ra3 jest fajna mapka 2 vs 2 na której chciałbym pograc z kims i szukam 3 chetnych zeby sie umuwic na jakies gierki . Mapa ta to poprostu redzone z kw czy tw tylko ze na zasadach ra3 . Jacyś chętni? |
a co mnie obchodzi "jak w temacie" inne paszkwiaki piszą co chcą ^^
Nie wiecie kiedy będzie promocja w Biedronce na wody mineralne niegazowane i batoniki "Twardy Zgryz"?
aaa jak chcesz sie umuwic to tylko na TW bo TW jest dla PRO pamiętaj Komandir i nie graj już więcej w tak nobowskie gry jak RA3 |
|
|
|
 |
*Shadowman*
poziom żółty Również jako King12

Klan: eSkill,Mo$t
Nick on-line: *Shadowman*
Ulubiona mapa: Redzone Rampage
Wiek: 26 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 118 Skąd: Stargard Szczeciński Nr Użytkownika: 536
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 00:57
|
|
|
Nie pajacuj juz tak bo to smutne juz sie robi. Mam nadzieje ze sporo grales w TW bo nie lubie grac 3min gier |
|
 |
SirRED
szara strefa

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 01:29
|
|
|
| co to za gówno wyskoczyło mi na ekranie pod moim postem....... aaaaa to ty king sory nie poznałem |
|
|
|
 |
*Shadowman*

Wiek: 26 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 118 Skąd: Stargard Szczeciński Nr Użytkownika: 536
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 02:47
|
|
|
| nie mow do mnie jak do ojca red, takie smieszne riposty mozesz mowic do swojej rodzinki tam pewnie sporo gowna masz. |
|
 |
SirRED
szara strefa

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 03:01
|
|
|
| głupszym trzeba ustąpić... niech Wszyscy widzą jaki jestes inteligentny |
|
|
|
 |
doktorek
poziom żółty

Nick on-line: H1N1ESPV
Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 104 Nr Użytkownika: 807
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 03:11
|
|
|
| Skończcie te wycieczki osobiste. Shadow a zwłaszcza te wycieczki co do rodziny. Spodziewałem się nieco większej kultury po Tobie |
|
|
|
 |
*Shadowman*

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 11:59
|
|
|
| SirRED napisał/a: | | głupszym trzeba ustąpić... niech Wszyscy widzą jaki jestes inteligentny |
Hahaha..najpierw zobacz co ty wypisujesz a nie wyskakujesz z inteligencja - ,,imbecyl,co za gowno mi tu wyskoczylo?,, no nie powiem bardzo inteligentne ale ty jestes madry haha
A ja pisalem tylko ze 1v1 chce zagrac a Ty piszesz jakies smieszne teksty a wystarczylo napisac ze ok zgadzasz sie i tyle Panie inteligentny |
|
 |
BLIN
szara strefa

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 12:02
|
|
|
| o co wy tam sie klucicie chlopaki :D |
|
|
|
 |
SirRED
szara strefa

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 18:12
|
|
|
ja tam się nie kłuce... poprosu teraz poznałem jaki to fałszywy człowiek jest... jak coś potrzebował to wiedział gdzie ma dzwonić ale spoko możesz mnie obrazac i pisac co chcesz bo mnie to nie boli ale za tą rodzine masz przejebane i tu daje ci moje słowo!! co jak co ale rodzina jest najwazniejsza dla mnie bo mam własną... no tak ty swojej jeszcze nie masz wiec takie tępe odzywki są u ciebie codziennością i nie posiadasz tej wartości.
Spocił się chłopak bo przegrał ostatnią gre w KW i teraz go ściska... rozegrał ponad 1000gier w KW i jakoś mu wszystko pasowało a teraz wielce zmienia zdanie (taki typ człowieka fałszywego) chcesz ze mną pograć w TW 1vs1... jak zasłużysz.
Nie jedną osobe obraziłeś na tym forum i stwierdzam że są oni mądrzejsi ode mnie bo odpuścili temat od razu. Nie warto z toba rozmawiać i przyjaźnić się tak jak ja to robiłem przez 3 lata bo jak się człowiek odwróci się do ciebie to wbijesz mu nóz w plecy ale na takich cwaniaków jak ty debilu przyjdzie czas i ja ci to obiecuje.
Wczoraj przez przypadek miałem kompa włączonego i moja żona Ania przeczytała to co napisałeś o mojej rodzinie i strasznie się z tym poczuła tymbardziej że z tobą rozmawiała i znacie się.
Pokazałeś wszystkim na tym forum jaki z ciebie jest człowiek (ciebie pisze się o C dużego) ale ty na ten szacunek nie zasługujesz.
Miałeś we mnie kolegi na którego mogłeś liczyć ZAWSZE i dobrze o tym wiedziałeś... miałeś.
To mój ostatni post który kieruje do twojej osoby bo szkoda mi mojego czasu. |
|
|
|
 |
Sawik
red rank Ludowy Komisarz

Klan: =ConcussioN=
Nick on-line: Sawik
Ulubiona mapa: unlimited money & power
Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 665 Skąd: Warszawa Nr Użytkownika: 170
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 03:17
|
|
|
| Brak przecinków, kropek, niegramatyczność tekstu. Ba, brak jakiejkolwiek interpunkcji i oczywiście wycieczki osobiste. Za błąd ortograficzny powtórzony w topicu dwa razy dawałbym ostrzeżenie ;d. Dokąd idziesz portalu? |
|
 |
*Shadowman*

|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 12:48
|
|
|
| ,,Nie jedna osobe juz obraziles na tym portalu,, no pewnie bo King jest zly nie szanuje innych,wyzywa wszystkich itd. a Red? Red jest dobry on ma rodzine wiec musi byc dobry i wszystko co napisze na pewno jest dobre bo on ma rodzine. Tylko tak sie sklada ze ja w zadnym poscie nie pisalem debilu,imbecylu a tym bardziej ze ktos jest gownem a jak ktos tak pisze na kogos to znaczy ze nie ma granic i jest krotka pilka wiec zostales pocisniety i teraz piszesz jakies epilogi w ktorych zaznaczasz ze King to swinia a Red to samo dobro i szukasz zwolennikow ktorzy beda myslec tak jak Ty a zaloze sie ze nie zastanowiles sie co sam pisales. Ale bardzo ladny post napisales Red walczacy o dobre imie rodziny ze ZLEM(King)baaardzo ludzie lubia czytac takie historie na pewno pojda za Twoim slowem i zjednocza sie przeciwko Złu(King). |
|
 |
N4kai
red rank Entuzjasta muzyki

Klan: D-Link PGS
Nick on-line: PGS.N4kai
Ulubiona mapa: Deck 17
Wiek: 22 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 449 Skąd: Czechowice - Dz. Nr Użytkownika: 153
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 15:00
|
|
|
| : D |
_________________ I'm a star bitch, I don't give a fuck.
| Simon88 napisał/a: | | Odrazu mówiłem że Artik wygra, jednak usłyszałem od pana M. cytat nakai: "pojechałem artika z 3 razy bez problemu" smiechu warte kłamstwa i oszczerstwa. |
| KhuFu_OwNz napisał/a: | | I think your intelligence was nerfed in your last patch. You should talk to your devs about maybe buffing it up a little. |
 |
|
|
|
 |
Martin Killer
red rank Kawał ch*ja

Klan: dN
Nick on-line: Emkej
Ulubiona mapa: Temple Prime
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1527 Skąd: Milanówek Nr Użytkownika: 25
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 15:31
|
|
|
ło ja pierdolę, co za miszczofski flejm - niedługo dogonicie Zwierza |
|
 |
|
|