PortalPortal  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
Reklama

Poprzedni temat «» Następny temat
redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych
Autor Wiadomość
KomandirAdamir 
poziom żółty

Nick on-line: KomandirAdamir
Nr Użytkownika: 883
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 19:48   redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych

Tak jak w temacie w ra3 jest fajna mapka 2 vs 2 na której chciałbym pograc z kims i szukam 3 chetnych zeby sie umuwic na jakies gierki . Mapa ta to poprostu redzone z kw czy tw tylko ze na zasadach ra3 . Jacyś chętni?

SirRED
szara strefa

Nr Użytkownika: 684
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 00:25   Re: redzone w red alert 3 poszukuje 3 chętnych

KomandirAdamir napisał/a:
Tak jak w temacie w ra3 jest fajna mapka 2 vs 2 na której chciałbym pograc z kims i szukam 3 chetnych zeby sie umuwic na jakies gierki . Mapa ta to poprostu redzone z kw czy tw tylko ze na zasadach ra3 . Jacyś chętni?

a co mnie obchodzi "jak w temacie" inne paszkwiaki piszą co chcą ^^
Nie wiecie kiedy będzie promocja w Biedronce na wody mineralne niegazowane i batoniki "Twardy Zgryz"?

aaa jak chcesz sie umuwic to tylko na TW bo TW jest dla PRO pamiętaj Komandir i nie graj już więcej w tak nobowskie gry jak RA3 :banan:

*Shadowman* 
poziom żółty
Również jako King12

Klan: eSkill,Mo$t
Nick on-line: *Shadowman*
Ulubiona mapa: Redzone Rampage
Nr Użytkownika: 536
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 00:57   

Nie pajacuj juz tak bo to smutne juz sie robi. Mam nadzieje ze sporo grales w TW bo nie lubie grac 3min gier :laugh:

SirRED
szara strefa

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 01:29   

co to za gówno wyskoczyło mi na ekranie pod moim postem....... aaaaa to ty king sory nie poznałem

*Shadowman* 
poziom żółty
Również jako King12

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 02:47   

nie mow do mnie jak do ojca red, takie smieszne riposty mozesz mowic do swojej rodzinki tam pewnie sporo gowna masz.

SirRED
szara strefa

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 03:01   

głupszym trzeba ustąpić... niech Wszyscy widzą jaki jestes inteligentny

doktorek 
poziom żółty

Nick on-line: H1N1ESPV
Nr Użytkownika: 807
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 03:11   

Skończcie te wycieczki osobiste. Shadow a zwłaszcza te wycieczki co do rodziny. Spodziewałem się nieco większej kultury po Tobie

*Shadowman* 
poziom żółty
Również jako King12

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 11:59   

SirRED napisał/a:
głupszym trzeba ustąpić... niech Wszyscy widzą jaki jestes inteligentny

Hahaha..najpierw zobacz co ty wypisujesz a nie wyskakujesz z inteligencja - ,,imbecyl,co za gowno mi tu wyskoczylo?,, no nie powiem bardzo inteligentne ale ty jestes madry haha
A ja pisalem tylko ze 1v1 chce zagrac a Ty piszesz jakies smieszne teksty a wystarczylo napisac ze ok zgadzasz sie i tyle Panie inteligentny :laugh:

BLIN
szara strefa

Nr Użytkownika: 1003
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 12:02   

o co wy tam sie klucicie chlopaki :D

SirRED
szara strefa

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 18:12   

ja tam się nie kłuce... poprosu teraz poznałem jaki to fałszywy człowiek jest... jak coś potrzebował to wiedział gdzie ma dzwonić ale spoko możesz mnie obrazac i pisac co chcesz bo mnie to nie boli ale za tą rodzine masz przejebane i tu daje ci moje słowo!! co jak co ale rodzina jest najwazniejsza dla mnie bo mam własną... no tak ty swojej jeszcze nie masz wiec takie tępe odzywki są u ciebie codziennością i nie posiadasz tej wartości.

Spocił się chłopak bo przegrał ostatnią gre w KW i teraz go ściska... rozegrał ponad 1000gier w KW i jakoś mu wszystko pasowało a teraz wielce zmienia zdanie (taki typ człowieka fałszywego) chcesz ze mną pograć w TW 1vs1... jak zasłużysz.
Nie jedną osobe obraziłeś na tym forum i stwierdzam że są oni mądrzejsi ode mnie bo odpuścili temat od razu. Nie warto z toba rozmawiać i przyjaźnić się tak jak ja to robiłem przez 3 lata bo jak się człowiek odwróci się do ciebie to wbijesz mu nóz w plecy ale na takich cwaniaków jak ty debilu przyjdzie czas i ja ci to obiecuje.
Wczoraj przez przypadek miałem kompa włączonego i moja żona Ania przeczytała to co napisałeś o mojej rodzinie i strasznie się z tym poczuła tymbardziej że z tobą rozmawiała i znacie się.
Pokazałeś wszystkim na tym forum jaki z ciebie jest człowiek (ciebie pisze się o C dużego) ale ty na ten szacunek nie zasługujesz.
Miałeś we mnie kolegi na którego mogłeś liczyć ZAWSZE i dobrze o tym wiedziałeś... miałeś.
To mój ostatni post który kieruje do twojej osoby bo szkoda mi mojego czasu.

Sawik
red rank
Ludowy Komisarz

Klan: =ConcussioN=
Nick on-line: Sawik
Ulubiona mapa: unlimited money & power
Nr Użytkownika: 170
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 03:17   

Brak przecinków, kropek, niegramatyczność tekstu. Ba, brak jakiejkolwiek interpunkcji i oczywiście wycieczki osobiste. Za błąd ortograficzny powtórzony w topicu dwa razy dawałbym ostrzeżenie ;d. Dokąd idziesz portalu?

*Shadowman* 
poziom żółty
Również jako King12

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 12:48   

,,Nie jedna osobe juz obraziles na tym portalu,, no pewnie bo King jest zly nie szanuje innych,wyzywa wszystkich itd. a Red? Red jest dobry on ma rodzine wiec musi byc dobry i wszystko co napisze na pewno jest dobre bo on ma rodzine. Tylko tak sie sklada ze ja w zadnym poscie nie pisalem debilu,imbecylu a tym bardziej ze ktos jest gownem a jak ktos tak pisze na kogos to znaczy ze nie ma granic i jest krotka pilka wiec zostales pocisniety i teraz piszesz jakies epilogi w ktorych zaznaczasz ze King to swinia a Red to samo dobro i szukasz zwolennikow ktorzy beda myslec tak jak Ty a zaloze sie ze nie zastanowiles sie co sam pisales. Ale bardzo ladny post napisales Red walczacy o dobre imie rodziny ze ZLEM(King)baaardzo ludzie lubia czytac takie historie na pewno pojda za Twoim slowem i zjednocza sie przeciwko Złu(King).

N4kai 
red rank
Entuzjasta muzyki

Klan: D-Link PGS
Nick on-line: PGS.N4kai
Ulubiona mapa: Deck 17
Nr Użytkownika: 153
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 15:00   

: D

Simon88 napisał/a:
Odrazu mówiłem że Artik wygra, jednak usłyszałem od pana M. cytat nakai: "pojechałem artika z 3 razy bez problemu" smiechu warte kłamstwa i oszczerstwa.

KhuFu_OwNz napisał/a:
I think your intelligence was nerfed in your last patch. You should talk to your devs about maybe buffing it up a little.

Martin Killer 
red rank
Kawał ch*ja

Klan: dN
Nick on-line: Emkej
Ulubiona mapa: Temple Prime
Nr Użytkownika: 25
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 15:31   

ło ja pierdolę, co za miszczofski flejm - niedługo dogonicie Zwierza :banan:

Jakim k...a cudem Red Alert 2 miał więcej ludzi online niż TW i RA3 razem wzięte ? LOL

Odpowiedz do tematu