Zamknięty przez: sarum Czw Gru 31, 2009 16:06 |
Problem z myszą Logitech G5 |
| Autor |
Wiadomość |
Sawik
red rank Ludowy Komisarz

Klan: =ConcussioN=
Nick on-line: Sawik
Ulubiona mapa: unlimited money & power
Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 665 Skąd: Warszawa Nr Użytkownika: 170
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 15:53 Problem z myszą Logitech G5
|
|
|
| Od około trzech tygodnii z niepokojem obserwuję dziwne rzeczy dziejące się z moim gryzoniem. Możliwość zmiany czułości myszy (położona przed kółkiem) często lubi przeskakiwać na ten środkowy poziom z najwyższego. Dodatkowo wraz z owymi skokami spotkałem się z ogólnym spadkiem czułości myszy. Nie wiem dlaczego, ale zaraz po włączeniu komputera wszystko jest ok, dopiero jakieś 5 minut później mysz się buntuje przez co używany przeze mnie dotychczas "środkowy" poziom jest nieznośnie wolny, a w najniższym muszę pare razy przesunąć myszą po podkładce by przemieścić kursor po przekątnej ekranu. Jak by tego było mało to myszka lubi się od czasu do czasu wyłączać. O dziwo same wyjęcie i ponowne włożenie kabelka pomaga. Wszystko to nie było by tak uciążliwe gdyby nie to, że psuje to wrażenia z dowolnej gry. Mysz nie była objęta gwarancją, to mój łup z daaawnego turnieju. Jakieś sugestie :P ? |
|
 |
Zmrol
red rank

Nick on-line: Zmrol BossHunter
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 908 Skąd: Słomniki Nr Użytkownika: 144
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 16:39
|
|
|
| Odinstaluj program od "Gryzonia" , restart kompa i ponowna instalacja. Jak nie pomoże ściągnij nowe sterowniki od producenta o ile takie są. |
_________________ Życie jest jak szachy albo posuwasz królową albo bijesz konia
 |
|
|
|
 |
Sawik
red rank Ludowy Komisarz

Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 665 Skąd: Warszawa Nr Użytkownika: 170
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 17:00
|
|
|
| Hmm... samo wywalenie sterowników od razu pomogło. W sumie... można usunąć temat ;P |
|
 |
Zmrol
red rank

Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 908 Skąd: Słomniki Nr Użytkownika: 144
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 18:03
|
|
|
| A gdzie "dziekuje" ? |
 |
|
|
|
 |
Sawik
red rank Ludowy Komisarz

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 18:38
|
|
|
| Dziękuję, nie palę. |
|
 |
Zmrol
red rank

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 20:39
|
|
|
Ale rura. |
 |
|
|
|
 |