PortalPortal  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
Reklama

Poprzedni temat «» Następny temat
Portal przetrwa
Autor Wiadomość
sarum 

Nr Użytkownika: 2
  Wysłany: Pon Cze 07, 2010 19:00   Portal przetrwa

Serdeczne podziękowania dla osób, które już pomogły.
Dzięki takiej postawie będziemy mogli zostać w necie.

Ludzie dzięki tym osobom będziecie mogli nadal tu zaglądać:

:ok: Danny 73402
:ok: doktorek
:ok: Gorczak
:ok: Zmrol
:ok: ..................................
:ok: ..................................

ps1. kolejność wg wpłaconej kwoty :banan:

ps2. nadal brakuje :exc:

ps3. zachęcam do składania podziękowań w komentarzach
Ostatnio zmieniony przez sarum Pią Lip 23, 2010 22:03, w całości zmieniany 1 raz  

KomandirAdamir 
poziom żółty

Nick on-line: KomandirAdamir
Nr Użytkownika: 883
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 20:27   

Fajna sprawa Panowie :) Dzięki, bo "korzystam" z portalu ^^

Szubi 
szara strefa

Nick on-line: Szubi
Nr Użytkownika: 987
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 20:43   

Zróbcie sobie konto na Fortumo.pl i zbierajcie też na SMS'ach ;). Konto zakłada się i prowadzi za darmo! Wiem to, bo sam z tego korzystam :D. Aha i zróbcie sobie zarabianie na reklamach! :D. Polecam do tego AdBid.pl ;). Z klikanie i wyświetlanie reklam też możecie trochę kasy zebrać :). Tutaj też jest all za Free ;)

Pozdrawiam :D

KomandirAdamir 
poziom żółty

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:51   

ciekawa opcja tyle że to odemnie niezależy

sarum 

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:09   

Skasować to prosta sprawa...
Powalczyć to już trudniej...
Wiadomo same utrudnienia ze strony producenta niewypałów...
Trzeba przeczekać...
Jakby 420 zarejestrowanych logowało się choć raz na dzień to wszystko wróciłoby do normy...
:own: :vf: :hop: :frusty: :cool:

Szubi 
szara strefa

Nick on-line: Szubi
Nr Użytkownika: 987
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 00:22   

No ale o moich propozycjach możecie pomyśleć. Ja na Adbin'ie na jednym portalu zarobiłem 100zł i wypłaciłem (oczywiście otrzymałem też xD) i powiem wam, że bardzo się opłaca :), fortumo można wykorzystać na utrzymanie, jakby każdy chociaż raz w miesiącu wysłał sms'a (a na pewno się tacy trafią) to utrzymać wam będzie też łatwiej ;). Oczywiście są to metody przetestowane i działające... ;). Ja może kiedyś wam pomogę z przelewami, jeśli portal się utrzyma teraz, ale na razie nie ma na co liczyć, jestem kompletnie na te 2 miesiące spłukany :(

FatMan
szara strefa

Nr Użytkownika: 979
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 10:01   

Dzięki dotacjom przetrwa, ale ja zauważyłem spadek odpowiedzi na forum. Z mojej strony utworzyłem dość ciekawy temat w zakładce dotyczącej ostatniej części C&C. Wszyscy wiemy jak wyszło to dla EA. I tylko jedna osoba zaczęła dyskusję. Sam z sobą nie będę dyskutować, bo to niezgodne z regulaminem a naprawdę, byłbym ciekaw Waszych opinii. Nawet admin się nie wypowiedział, palcem nie będę pokazywać. Ja niestety nie mam kasy, inaczej na pewno bym wspomógł. Co do newsów, nie mam kompa w domu, a tu gdzie piszę jest program cenzorski, że nawet nie mogę przeszukać dokładnie wszystkich wątków tego zacnego portalu, bo mi blokuje. Więc żaden ze mnie pomocnik. Piszę ogromniastego FFa ale to jeszcze troche potrwa. Ma już 400 stron rozmar A4 czcionka 12 jakby ktoś chciał wiedzieć. Przesłałem próbkę dla saruma, ale pewnie nie dostał. No z portalu wysłać załączników nie mogę. Ufff wypisałem tyle tego, że na raz wystarczy. Trochę zmian jednak by się przydało. Zajmowałem się tym wszystkim na Imperium Westwood. Tu mogę tylko działać na mniejsze pół gwizdka....

sarum 

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 15:20   

Jeśli chodzi o mnie to nie zawsze mam czas...
Dlatego potrzebni są ludzie...
:eye:
Nie narzekam, ale i tak bardzo dużo czasu poświęciłem tej sprawie...

Próbkę dostałem...
Przyłączam Ciebie do ModTeamu...
Jak znajdziesz czas zawsze coś skrobniesz...
:ok2:

FatMan
szara strefa

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 13:33   

Dzień dobry, to znów ja. :) Ja nie napisałem, że się obijasz, tylko zwróciłem lekką uwagę. No i jak? Się spodobał.... czy do bani? :)) Potem jakąś ankietę się da jak rzucę tutaj lwom na pożarcie. Acha byłbym zapomniał prawda: FF jest od 15 lat, ale jak dobrze pamiętam, tak samo sygnowano gry z cyklu CnC. Może jeszcze zamieszczę go na EA.PL ale o to muszę zabiegfać u kierownika od ludnośći, zwanego czasem Cmanem-Cmonem. :)) No mniejsza o to. Ludzie zawsze się przydadzą, ale zapewnie nie wszyscy chcą latać po innych stronach. Co prawda C&C4 nie wyszedł, ale może jeszcze jakiś cud nastąpi. Dobrze, że choć trochę ludzie piszą, jednak jak widać sporo włożono w ten portal i szkoda by było to wszystko zawalić. Mi się podoba i krój i szyk :)
Acha w imieniu fanów C&C dziękuję wpłacającym. No wiem, ja to nic nie znaczę, ale warto podziękować.
No nieźle, ledwo co zacząłem bazgrolić, a już prawda awans na kogoś tam. Na modującego (cokolwiek to znaczy) wrednego modera, lub pismaka i mam zielonkawy kolor. Dziękuję w imieniu swoim oraz chciałbym podziękować szlachetnej redakcji za awans. Nie byłbym sobą jakbym nie wspomniał o: Całym Westwood Studios, Joe Kucanowi za stworzenie najbardziej wrednej zakłamanej postaci w kanonie gier strategicznych, za stworzenie serii C&C itd. Na zakończenie dziękuję sobie, jako staremu fanowi tej gry, że jeszcze się trzymam swoich idei oraz marzeń dziecka. Tak, jestem stary mam 33 lata. :))
Czasu Sarum to ja mam sporo, ale jak wspominałem, nie mam czasem dostępu do tego portalu a nie wspominam o innych. Dobra to na tyle, bo zaraz posypią się gromy, że znów się rozpisuję. Przepraszam, ja zawsze dużo piszę. No i nie znam slangu skrótowego typu LOL itd. Do mnie to trzeba po polsku. :))

KomandirAdamir 
poziom żółty

Wysłany: Czw Lip 08, 2010 19:55   

A ja z tego co widze to jak jestem na protalu to zawsze jak sobie patrze kto jest to od 2 -7 niezalogowanych, kurcze no jagby sie ludzie logowali to ciekawiej by tu było :banan: wiadomo ze to juz niebędzie to jak kiedys, gdy duzo duzo wiencej osónb sie udzielało (mnie to własciwie to tu jeszcze chyba niebyło), no ale troszke lepiej by mogło byc :))

FatMan
szara strefa

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 09:26   

No tu jest problem i leży przysłowiowy pies pogrzebany. Ja natomiast nie będę pisał sam ze sobą, bo to prawda odbiega od normalności, choć sam się określam że jestem nienormalny. :)) Co do reszty tematów to jednak jestem bardzo ale to bardzo fanem single player oraz samej fabuły C&C. Nie grałem w multi, czy jak Wy tam droga młodzieży się posługujecie skrótami to dla mnie to jest czysta magia i tak niezrozumiałe, że wcale nie biorę udziału w dyskusji. Ja piszę wsszystko opisowo więc prawda moje posty są bardzo wielkie. :)) No i zgadzam się z kolegą, że prawda dużo odwiedziń, ale mało pisania. To skandal - chciałoby się wrzasnąć, ale wrzeszczeć nie wypada. Newsy z samego świata C&C są tak mizerne, że prawda nie ma za co się chwycić. Portale ledwo co dyszą. Brak tego rozmachu co kiedyś. No niestety, to wina EA i ich kretyńskich nie do końca przemyślanych udziwnień. Może jakieś mody wyjdą, ale któż to wie. Ja na razie piszę tego swojego FFa i mam już ponad 400 stron... Potem będę chciał znać Waszą opinię. Tylko będę go musiał... no nieważne. Niedługo zakończę i jakoś się tu coś wrzuci. Tymczasem jest posucha i koniec. Może sam portal da się odnowić, jednak ja na początku muszę skończyć FFa. Pochłania wszystkie moje siły artystyczne... Czy jest wśród Was grafik, ale taki bardziej zaawansowany, któremu nie strach... popracować nad okładkami do mych FFów - oczywiście z tego forsy nie będzie. Próbowałem zdobyć licencję lub choćby zgodę, ale przedostanie się do EA LA jest jak zdobyć fortecę Nod.

Odpowiedz do tematu